aboutus

jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd

jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken: Zon
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 14000000-18000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
contact us :: ala@ymsourcing.com
Ongeveer ons
Inleiding

Fabrieksinleiding:

Co. van de Vrije tijdsproducten van Jinhuayuanzhixin, Ltd wordt gevestigd op Jindong-gebied, Jinhua-stad, Zhejiang-provincie, China, dat een bekende decoratieve basis van de materialenproductie is. Het bedrijf is een groot professionele fabrikant van PC-producten, met inbegrip van polycarbonaatblad, PC in reliëf gemaakt blad, PC-zon blad en het afbaarden, luifel intergrating product R&D, productie en verkoop.
Onze onderneming heeft productiebeheer vooruitgegaan en introducerend gehouden en vernieuwend productiefaciliteiten. Het bedrijf heeft nu verscheidene wereld geavanceerde PC-productielijnen, met inbegrip van PC-bladproductielijnen, de productielijn van PC 150 voor speciale getypte PC-producten, de productielijn in 650 van de het afgietselton machine van de plastiekeninjectie en twee geavanceerde afbaardende steunproductielijn. Wij hebben CNC machine vooruitgegaan, en ons bedrijf onderneemt om het even welke soorten speciale getypte PC-producten in afgietselproces, en alle producten worden gemaakt door geavanceerde productietechnologieën en van ingevoerde materialen gemaakt. Het talent van uitstekende kwaliteit en de gevorderde bedrijfseconomie zijn onze essentieel voor onderneming het toenemen; Het prima beheer bepaalt prima kwaliteit; Slechts kan de prima kwaliteit prima onderneming verzekeren. Ongeveer produceert het productiebeheer, Onze onderneming altijd hoogste standaardproducten en biedt de diensten van uitstekende kwaliteit onder strikte wetenschappelijke beheersystemen en gestandaardiseerde beheersfilosofie voor het verstrekken van het tevredenstellen en zorg-vrije producten aan aan klanten.
Gebaseerd op de „win-win“ ontwikkelingsfilosofie, zal Onze onderneming op het verstrekken van hoogte - kwaliteitsproducten en de beste naverkoopdiensten voor behulpzame partners, samen het vooruitgaan met klanten, het dienen van de wereld en het creëren van de toekomst houden!


De producten maken van een lijst:

Het afbaarden, Luifel, Deurluifel, Luifels, Openluchtschuilplaats, Proch-luifels, Zonnescherm het afbaarden, Venster het afbaarden, Gazebo-luifel, Terrasluifel, Terrasluifels, Balkonluifel, DIY-het afbaarden, PC-het afbaarden, Polycarbonaat het afbaarden, Afbaardende Steun, Luifelsteun, Afbaardende steun, Afbaardend wapen, Alu Carport, zijgevel het afbaarden, de garage van de robotmaaimachine, Alu-Autoschuilplaats, Aluminiumpergola, polycarbonaat carport, Gazebo-Paviljoen, Tuin Sunroom, Zonhuis, zonruimte, Glashuis

 

PC-Blad, Polycarbonaatblad, PC-paneel, PC-dakpaneel, PC golfblad, Polycarbonaatraad, het Stevige Blad van PC, het Holle Blad van PC, PC-Zonblad, Mutil-het blad van het muurpolycarbonaat, het blad van Vier muurpc, het Drievoudige blad van de muurpc van muurpc sheetTwin, het blad van Honingraatpc, PC In reliëf gemaakt Blad, PC-Kristal hol Blad, PC Berijpt stevig Blad, PC-Diamant stevig Blad, Polycarbonaatkajak, Duidelijke boot, transparante kano, Kristalkajak

 

Toebehoren: H&U PC-Profiel, PC-gesp, PC-schakelaar, Aluminiumprofiel, en verwante toebehoren

 

 

China jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Geschiedenis

De de vrije tijdsproducten cp van Jinhuayuanzhixin., werden Ltd gevonden in 2013.

Het is meer dan 6 jaar geschiedenis.

Het heeft genoeg ervaring in dit gebied met inbegrip van

luifel, het afbaarden, en polycarbonaatblad, en verwante PC-producten.

 

China jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij zijn manufactory van deur het afbaarden en zijgevel het afbaarden en vele producten van het afbaarden 

 

Jinhua Yuanzhixin heeft productiebeheer vooruitgegaan en introducerend gehouden en vernieuwend productiefaciliteiten. Het bedrijf heeft nu verscheidene wereld geavanceerde PC-productielijnen, met inbegrip van PC-bladproductielijnen, de productielijn van PC 150 voor speciale getypte PC-producten, de productielijn in 650 van de het afgietselton machine van de plastiekeninjectie en twee geavanceerde afbaardende steunproductielijn. Wij hebben CNC machine vooruitgegaan, en ons bedrijf onderneemt om het even welke soorten speciale getypte PC-producten in afgietselproces, en alle producten worden gemaakt door geavanceerde productietechnologieën en van ingevoerde materialen gemaakt. Het talent van uitstekende kwaliteit en de gevorderde bedrijfseconomie zijn onze essentieel voor onderneming het toenemen; Het prima beheer bepaalt prima kwaliteit; Slechts kan de prima kwaliteit prima onderneming verzekeren. Ongeveer produceert het productiebeheer, onze onderneming altijd hoogste standaardproducten en biedt de diensten van uitstekende kwaliteit onder strikte wetenschappelijke beheersystemen en gestandaardiseerde beheersfilosofie voor het verstrekken van het tevredenstellen en zorg-vrije producten aan aan klanten.

China jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

de mens van 8 teamsverkoop in offce en arbeider 40 in 5000m2-fabriekservice voor u.

 

Wij hebben hoge aspiraties, zijn wij ernstig en realistisch. Daarom heeft het personeel van onze onderneming een vast geloof. Ondertussen, wijden wij pragmatisch om te zijn. Beschouwt markt als proef en efficiënt krijgslist van de hoogte. Omdat wij begrijpen. Win slechts de consument in de toekomstige markt, hebben wij genoeg vertrouwen.
Uw tevredenheid is onze het werknorm. De technologie inspecteert kwaliteit gecontroleerde productie niet altijd is de kwaliteit gecontroleerde productie. Omdat de klant niet tevreden was, kunnen de producten niet worden uitgever*kopt, heeft de onderneming geen winst. Zo voelen de klanten tevreden met onze het werknorm, kunnen wij niet „GEEN“ aan de klanten zeggen.
Wij vertrouwen op, de rust van het de dienstvoordeel niet alleen met het voordeel van het heden, maar ook rust met het wining van vertrouwen het op lange termijn van klanten. En om het vertrouwen op lange termijn te winnen, moeten wij opstelling een idee van „Klant voor altijd“, bereikt de „onbelangrijke afstands“ diensten juist is. Wat „onbelangrijke afstand“, „Zogenaamde ' onbelangrijk distance, zijn essentie is is hart door hart en de onbelangrijke afstand voor mededeling en de diensten, daarom, ondernemingspersoneel kan hoogte - kwaliteitsproducten aan klanten veroorzaken. Dat is in akte om verkoop van producten te bereiken voor het wining van het hart van een klant. Het doet niet alleen aime bij de klant van ons land, wat de klanten van over de hele wereld omvat!

 

China jinhua Yuanzhixin Leisure products CO.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

CONTACT US

ALA@YMSOURCNG, COM

 

 

Contactgegevens